Inghetata de casa veritabila

De ani de zile am visat la o inghetata autentica, care sa contina doar lapte, smantana, oua, putin zahar si caramel, fructe de padure sau vanilie si nimic altceva in plus. Dupa aproape 6 saptamani de teste, evaluari, probe, inghetata de casa autentica s-a alaturat menu-ului nostru, iar in acest week-end nu puteti sa ii rezistati, mai ales ca o oferim la un opening price de 3 lei pentru 3 bule de inghetata la alegere, dintre caramel, vanilie si fructe de padure doar sambata, 14 mai si duminica 15 mai. Va asteptam !

Daca va intrebati cum am obtinut aceste rezultate remarcabile pentru o inghetata doar cu ingrediente naturale, va rugam sa ramaneti conectati la site-ul nostru pentru ca pregatim un workshop in care vom explica celor interesati de reteta secretul ei. In general, provocarea majora in ceea ce priveste inghetata naturala este de a obtine consistenta fara macrocristale, plus o textura excelenta fara compromis. Desigur, in cazul inghetatei care se bazeaza pe arome si alte prafuri, este mai simplu, caci prafurile nici nu ingheata, nici nu formeaza cristale de gheata, in cazul inghetatei de casa naturale, insa, secretul consta intr-o prelucrare mecanica indelunga ce inglobeaza efort, dar conduce la rezultate excelente in materie de textura, arome veritabile si convingerea ca aveti in farfurie un desert sanatos si delicios.

Adelin DARIE

Sous-Chef

Leave a Comment

Comments are closed.