Menu “Summer Healthy Choice” – detalii

Salata cu rucola, mozarella si crutoane cu bacon si cimbru 350g / 15 lei
Una dintre preferatele Executive Chef-ului nostru Aurel Timpau, aceasta salata reflecta conceptul de fusion cuisine la o scara redusa, o combinatie intre doua salate, una franceza si una italiana. Salata verde proaspata combinata cu rucola este potentata de o mozarella veritabila si un dressing special, creat de noi, din iaurt light, masline si usturoi, iar la final crutoanele din painea casei pregatite cu cimbru si bacon dau aroma ultima.
Salata fresh cu pui aromatizat cu curry si oregano 350 g / 15 lei
O reteta clasica regandita, in care cea mai proaspata si rece salata verde este combinata cu legume clasice precum ardei, morcov, rosii, castraveti. Pieptul de pui este preparat pe gratar, dupa ce a fost condimentat cu curry pe o parte si oregano pe cealalta parte, dupa care este taiat cubulete si adaugat legumelor, impreuna cu ulei de masline si piper proaspat.
Insalata di riso freddo 300 g / 15 lei

O salata din sudul Italiei, bazata pe orez basmati si orez salbatic rece combinat cu rosii si ardei. Porumbul si castravetii cornichon fin taiati sunt marinate, iar consistenta este data de o combinatie de ton si pui fiert cubulete. Maslinele si uleiul de masline sunt adaugate la final pentru o aroma intensa.

Pui dublu aromatizat cu varza alba & rosie si mar 450 g / 17 lei
Dualismul in condimentare este o caracteristica a fusion cuisine, iar ideea originala a Executive Chef-ului nostru Aurel Tampau, a fost de a combina aroma intensa a Mediteranei, oregano cu o aroma subtila si foarte persistenta orientala, curry. Alaturi de pui, o salata de varza taiata fasii cu mar, vag condimentata si cu un adaos de ulei de masline pentru armonie, da o savoare aparte acestui fel de mancare foarte usor.
Supa rece de iaurt Tarator 350 ml / 8 lei
Putini stiu ca vecinii de la Sud, sunt cei care au inventat iaurtul, lucru reflectat de insasi denumirea sa stiintifica “bacillus bulgaricus”. Pentru verile calduroase si nu numai am pregatit cea mai autentica reteta de supa de iaurt proaspat rece, cu castraveti taiati marunt, marar, miez de nuca ras, usturoi, diluata cu un pic de apa si un strop pe ulei. O solutie excelenta pentru atunci cand doriti un refresh

Leave a Comment

Comments are closed.