Deal of the Day 2.0

Am introdus in menu, un delicios pate maison, facut din ficat de pui proaspat, dar si taratorul, supa rece, de inspiratie bulgareasca, din iarut diluat, cu castraveti, usturoi si miez de nuca ras, care e si secretul recomandat de bucatarii de la Sud de Dunare.

Pentru felul principal, alaturi de steak hache-ul atat de apreciat, am introduc aripioare de pui la cuptor in crusta cu puree de cartofi aromatizat cu usturoi, avantajul enorm al aripioarelor fiind ca nu sunt prajite ci coapte in cuptor, iar crusta e din clasicul ou amestecat cu mustar plus pesmet obtinut din painea noastra si combinat cu ierburi. Sardina cu sos harissa si sos alb, imbina onctuozitatea sosului alb cu sosul harrisa de inspiratie marocana, din Mediterana de Sud, usor picant si cu personalitate. Este servit pe toast si este absolut delicios.

La desert, alatur de tartele noastre deja populare, am adaugat si 2 bule din inghetata de casa, o poveste de succes, inca de anul trecut. Oare cum ati putea rata o inghetata facuta exclusiv din lapte, oua, smantana si zahar, fara niciun alt adaos in afara de munca si pasiune multa ?!

Leave a Comment

Comments are closed.