5 motive

5 motive pentru a manca la restaurantul nostru:

1. Produse preparate de noi 100%

In bucataria noastra, printre ingrediente nu se numara arome din familia Delikat sau Vegeta, toate aromele sunt create din condimente naturale gen busuioc, usturoi, cimbru si altele. Nu folosim niciun sos achizitionat (cum ar fi sosul tartar, maioneza sau altele) ci le cream pe toate noi, in bucatarie, din ingrediente originale. Nu aducem painea de la nicio brutarie unde se utilizeaza afanatori sau amelioratori ci in fiecare dimineata, chef-ii nostri pregatesc aluatul din faine, apa si drojdie ce va fi folosit peste zi pentru chifle, bruschette sau Quiche Lorraine

2. Produse noi pe care nu le regasiti in alte restaurante

Cand am studiat menu-rile restaurantelor locale am constatat ca ele se repeta in proportie de 81%. Din acest motiv, am dorit sa va oferim feluri de mancare pe care nu le regasiti in alta parte, in ideea de a spori orizontul de alegere. Produsele noastre sunt relativ simple, fara extravagante, dar aproximativ 70% dintre ele nu pot fi regasite in niciun alt menu local.

3. Preturi corecte, nota de plata predictibila

In sistemul nostru de valori, preturile nu sunt mari sau mici ci corecte, juste sau incorecte, injuste. Preturile sunt corecte atunci cand ele sunt corelate cu costul si calitatea ingredientelor si atunci cand ele sunt cele finale. Finale, in sensul ca un pret afisat include felul de mancare, garnitura lui, salata dupa caz, chiflele, ardei, smantana si altele. La final nu trebuie sa adunati pretul felului de mancare cu al garniturii, al salatei, al painii, etc, caci aveti un pret final exprimat din start

4. Oameni pasionati de ospitalitate

Conditia primordiala ca cineva sa lucreze cu noi in acest proiect este ca el sa aiba o pasiune pentru industria ospitalitatii, sa lucreze cu placere in restaurant si sa aiba personalitate. Credem in sintagma utilizata initial de Ritz “We are ladies and gentlemen serving ladies and gentlemen”

5. Lipsa fumului de tigara in sala de restaurant.

Chiar si fumatorii sufera cand in timpul unei mese sunt imprejurati de fum de tigara. Aici este o oaza lipsita de fum, iar economiile realizate prin evitarea spalarii imediate a hainelor sau parului impregnate de fum sunt semnificative si apreciate de clientii nostri. Fumatorii pot folosi terasa sau spatiul din fata restaurantului, un mod placut de socializare cu cei ce impart aceeasi pasiune pentru tutun