Deal of the Day 2.0

Deal of the Day 2.0

Am introdus in menu, un delicios pate maison, facut din ficat de pui proaspat, dar si taratorul, supa rece, de inspiratie bulgareasca, din iarut diluat, cu castraveti, usturoi si miez de nuca ras, care e si secretul recomandat de bucatarii de la Sud de Dunare. Pentru felul principal, alaturi de steak hache-ul atat de apreciat, [...]

Continue Reading Comments Off

Deliciul sugerat al momentului !

Deliciul sugerat al momentului !

Penne inetgrale cu legume, sos rosu si verdeata Penne integrale, o varianta de paste , sunt pregatite impreuna cu un sos de rosii cu ciuperci, ardei si zuchini, in timp ce busuiocul verde, usturoiul si rosiile adauga o aroma savuroasa.

Continue Reading Comments ( 0 )

O sursa surprinzatoare de calciu, fier, vitamina E, potasiu si fibre

O sursa surprinzatoare de calciu, fier, vitamina E, potasiu si fibre

Asociat familiei usturoiului si cepei, prazul este relativ putin cunoscut, desi prezenta lui in bucatariile de calitate este legendara. Foarte bogat in minerale si micronutrienti, prazul este sarac in calorii, un raport perfect 31 mg/100 g de calciu si 0.9 mg/100g de fier sunt printre proprietatile cele mai surprinzatoare ale prazului. In plus, continutul de [...]

Continue Reading Comments ( 0 )

Introducing Deal of the Day !

Introducing Deal of the Day !
Continue Reading Comments ( 0 )

Each Day Is Valentine’s Day…

Each Day Is Valentine’s Day…

…iar marti, 14 februarie, la Restaurant & Brasserie La Tartiflette, puteti articula declaratiile de dragoste diferite de cele obisnuite la confluenta dintre un interior cald Art Nouveau, un menu conceput aparte si cele mai frumoase melodii de amor  cantate live de Radu si prietenii sai de la Universitatea de Arte de la ora 7.00 PM.

Continue Reading Comments Off

La Tartiflette on Google +

Continue Reading Comments ( 0 )

Primul an s-a incheiat, va multumim si..

Primul an s-a incheiat, va multumim si..

..va asteptam cu aceeasi caldura, macare corecta si idei bune si in 2012, incepand cu 4 ianuarie. Pana atunci, Craciun feri si un an nou superb ! TDI, Marius, Danut, Aurel, Miu, Adi, Olga, Oana, Andreea si Lorin

Continue Reading Comments ( 0 )

Cantece de Craciun, sambata, 17 dec

Cantece de Craciun, sambata, 17 dec

In curand incheiem primul nostru an de existenta ca restaurant & brasserie si ne indreptam cu incredere si optimism catre cel de-al doilea. Convivialitatea conceptului a creat o relatie apropiata cu dumneavoastra, cei ce ne-ati apreciat si sustinut, iar sambata, pe 17 decembrie, la ora 6.30 PM, avem ocazia sa va multumim cum stim noi [...]

Continue Reading Comments ( 0 )

Soirée réunionnaise

Soirée réunionnaise

Parte a unui patrulater din Oceanul Indian, impreuna cu Mauritius, Seychelles si Maldive, Insulele Reunion reprezinta un melanj fabulos de culturi si oameni. Joi seara, pe 8 decembrie, de la ora 6.30 PM va asteptam sa degustati carry-poulet, civet lapin, samoussa sau bonbon piment, sa vedeti cele mai frumoase clip-uri cu aceasta destinatie speciala, sa [...]

Continue Reading Comments ( 0 )

Live Music Goes Vocal reloaded

Live Music Goes Vocal reloaded

In seria evenimentelor La Tartiflette, o noua sambata in care ne vom bucura impreuna de cea mai autentica muzica live, iar noutatea rezida in faptul ca tinerilor artisti Radu (pian), Cornel (saxo) si Sandu (voce) li se alatura Viorica (voce), toti colegi la Universitatea de Arte. Va asteptam cu drag sa acompaniem arta muzicala de [...]

Continue Reading Comments ( 0 )